Vakantie in de watertent aan de vijver!

Wil je eens kamperen direct aan het water!  Van op je terras uitkijken over de vijver en ontbijten aan de waterkant!  Dat kan allemaal als je komt kamperen in de watertent!  De watertent op onze camping staat opgesteld aan de rand van de uitgestrekte vijver.  Open 's morgens de watertent en geniet een hele dag van het prachtige zicht over de vijver terwijl de kinderen zich uitleven in de reuzegrote speeltuin of zwemvijver!  Dit is een vakantie op onze camping waaraan je ook achteraf nog met plezier zal terugdenken, samen met de kinderen!


Watertent met veel luxe!

De watertent is een tent aan het water, het woord zegt het zelf!  Maar wat is er allemaal voorzien in deze watertent op onze camping?  Met 6 personen kan je komen voor een luxueuze vakantie!  De slaapplaatsen zijn ruim en afgescheiden van het woongedeelte.  De keuken is volledig ingericht en er werd zelfs een toilet voorzien in de watertent!  En dan is er natuurlijk nog het terras!  Neem plaats in de tuinstoelen of luilekker in de hangmat en relax met zicht op de vijver en de dagrecreatie!

 
Kamperen in het bos aan de waterkant van de vijver, midden in de natuur.  Dat kan in de watertent op onze 4-sterren camping!
NATUUR-lijk!

De plonsvijver met reuzegrote speeltuin er in en er rond zorgt voor actie!  De rust vind je in je watertent op de camping!
Plons, plons, plons!
 

Kamperen en nog veel meer!

Als je een vakantie boekt in de watertent op de camping, heb je ook toegang tot de dagrecreatie met zwemvijver en speeltuin!  Geniet van een frisse duik in de zwemvijver of lees een boek op een terrasje, terwijl je kinderen zich uitleven in de mega grote speeltuin in en rond de plonsvijver!
De groene omgeving van de camping is ideaal om te fietsen en te wandelen.  Heb je geen fietsen bij?  Huur er dan aan de receptie van de camping.  Er zijn ook kinderfietsen, iedereen kan mee!
Voor wandelaars is er een wandelknooppuntenkaart.   Stippel zelf je wandelroute uit, met of zonder terrasje onderweg!  Breng je wandelschoenen alvast mee!


Reserveer je watertent!

Zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen kun je de watertent huren voor een weekend, midweek of week.  Bij aankomst onderteken je het contract voor de huur van de watertent.  De betaling van het voorschot is de bevestiging van je reservering.

Hieronder vind je een inventarislijst.  Daarop staat wat allemaal voor jou voorzien is in de watertent.  Keuken- en badlinnen breng je zelf mee, bedlinnen kan je zelf meebrengen of huren.

Voor de watertent wordt een borg gerekend van € 125.  Na vertrek wordt dit bedrag teruggestort als alles in orde blijkt na controle van de inventaris door het personeel van de camping.

Huisdieren zijn niet toegelaten in de verhuurmogelijkheden op de camping.

 
Slaapplaatsen genoeg in de ruime watertent!  Wie verstopt zich boven?
Lekker rustig!

Verhuurmogelijkheden praktisch.
Tarieven watertent.
Inventaris watertent.
Contract huur watertent.

Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje