Concessionaris gezocht voor Cafetaria “De Specht” en Strandgebouw “De Eekhoorn” in De Lilse Bergen

Vzw De Lilse Bergen is op zoek naar een nieuwe enthousiaste uitbater voor 2 van de 4 horecazaken met name cafetaria “De Specht” en  strandgebouw “De Eekhoorn” beide gelegen te Lille in het prachtige recreatiedomein De Lilse Bergen, Strandweg 6.

De Lilse Bergen is een recreatiedomein met een 4-sterren camping met alle troeven voor een deugddoende vakantie, een dagje uit of het beoefenen van recreatieve sporten. Op het domein bevinden zich meerdere horecazaken. Voorts is er een strand met zwemvijver, een mega grote speeltuin, een attractiepark, trampolines, go-carts, minicars, waterfietsen, kajaks, enz.. Kortom alles wat nodig is om kinderen en sportievelingen te entertainen terwijl anderen kunnen genieten van de rust en het groen.

De concessie wordt uitgeschreven voor een periode van 1 jaar die 2 maal verlengd kan worden. De aanvang van de nieuwe concessie wordt in onderling overleg bepaald maar kan ten vroegste een aanvang nemen op 01/01/2020. Door de beperkte duur van de concessie stelt vzw De Lilse Bergen een budget ter beschikking aan de nieuwe concessionaris voor de inrichting en het opfrissen van de gebouwen. Aan inschrijvers wordt gevraagd om creatief om te gaan met de inrichting en te opteren voor een look and feel die past bij het domein en in het bijzonder de bezoekers.

 Gedetailleerde info kan je verkrijgen bij dhr. Fons Van Bael, directeur vzw De Lilse Bergen – 014 55 79 01 – directie@lilsebergen.be

 

 

 


Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje