Uw luxe safaritent staat klaar!

Wil je kamperen zonder de hele rim-ram van het opstellen en afbreken van een tent?  Dan is de safaritent op de camping de perfecte oplossing!  Kom het maar uitproberen!


Safaritent met alle comfort!

Primitief kamperen is hier niet aan de orde!  Luxueus verblijven klinkt als een betere beschrijving voor de safaritent!  Wat mogelijk is in een tent, werd voor jou voorzien!  In de safaritent zijn 6 slaapplaatsen: een dubbel bed, een stapelbed en een slaapplaats in het hoger gedeelte, verborgen achter een charmant deurtje!  De keuken is uitgerust met een kookvuur, koelkast en microgolfoven.  Alle keukenmateriaal vind je in de kasten, klaar voor gebruik.  Er werden zelfs een douche en WC voorzien in de safaritent.  Alle comfort onder één zeil!

Berg je materiaal op in de safaritent, installeer je buiten op een terrasstoel, steek eventueel de barbecue aan en laat je luxueuze vakantie op de camping beginnen!

 
Zo'n grote safaritent en buiten ook nog een heerlijk terras met barbecue en hangmat!  Geniet van een luxe verblijf!
Safaritent! Waaw!

Als je in de safaritent op onze camping verblijft, geniet je van het buitenleven!  Je kinderen komen vriendjes tegen en hun vakantie kan niet meer stuk!
Pret met je vriendjes!
 

Meer dan kamperen alleen!

Als je een vakantie boekt in de safaritent op onze camping, heb je ook toegang tot de dagrecreatie met zwemvijver en speeltuin!  Geniet van een frisse duik in de zwemvijver of lees een boek op een terrasje, terwijl je kinderen zich uitleven in de mega grote speeltuin in en rond de plonsvijver!

De groene omgeving van de camping is ideaal om te fietsen en te wandelen.  Heb je geen fietsen bij?  Huur er dan aan de receptie van de camping.  Er zijn ook kinderfietsen, iedereen kan mee!  Voor wandelaars is er een wandelknooppuntenkaart.   Stippel zelf je wandelroute uit, met of zonder terrasje onderweg!  Breng je wandelschoenen alvast mee!


Reserveer je safaritent!

In het laagseizoen kun je de safaritent huren voor een weekend, midweek of week.  In het hoogseizoen enkel per week (vrijdag - vrijdag).  Bij aankomst onderteken je het contract voor de huur van de safaritent.  De betaling van het voorschot is de bevestiging van je reservering.

Hieronder vind je een inventarislijst.  Daarop staat wat allemaal voor jou voorzien is in de safaritent.  Keuken- en badlinnen breng je zelf mee, bedlinnen kan je zelf meebrengen of huren.

 
Heb je zelf geen kampeermateriaal?  Geen probleem!  Je kan een safaritent huren op onze camping!  Geen gedoe, je vakantie begint meteen als je de camping oprijdt!
Alles is voorzien!

Voor de safaritent wordt een borg gerekend van € 125.  Na vertrek wordt dit bedrag teruggestort als alles in orde blijkt na controle van de inventaris door het personeel van de camping.

Huisdieren zijn niet toegelaten in de verhuurmogelijkheden op de camping.


Verhuurmogelijkheden praktisch.
Foto's interieur safaritent.
Tarieven safaritent.
Inventaris safaritent.
Contract huur safaritent.

Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje