Een uniek verblijf in de charmante foorwagen!

De foorwagen is authentiek, maar heeft een volledige opknapbeurt gehad!  De studenten van Thomas More in Geel hebben hun schouders onder dit project gezet en mogen trots zijn op het resultaat!  Het werd een modern interieur in een oud jasje!

Benieuwd hoe de foorwagen tot stand kwam?  Kijk hier maar eens!


Fantastische foorwagen!

De foorwagen is ingericht voor 4 personen.  Het kookgedeelte is uitgerust met een spoelbak, kookvuur en koelkast.  Kookmateriaal zit in de keukenkasten.  Aan het kookgedeelte is een zithoek.  Verder in de foorwagen vind je een "puzzeltje van bedden".  Op die manier werden degelijke slaapplaatsen gecreëerd met ook nog voldoende opbergruimte.  Onder het afdakje aan de deur heb je een knus plekje met houten bankjes.  Op de kampeerplaats heb je een terras om gezellig buiten te zitten met een barbecue en een hangmat om lekker te luieren!  Alles is voorzien voor een heerlijk verblijf!

 
Door een uitgekiend interieur, biedt de foorwagen alle comfort voor 4 personen.
Fris interieur in onze foorwagen!

Op het strand aan de zwemvijver leven ook de kinderen zich uit!  Water en zand is genoeg voor hen!
Werken, werken, werken!
 

Kamperen en nog veel meer!

Als je een vakantie boekt in de foorwagen op de camping, heb je ook toegang tot de dagrecreatie met zwemvijver en speeltuin!  Geniet van een frisse duik in de zwemvijver of lees een boek op een terrasje, terwijl je kinderen zich uitleven in de mega grote speeltuin in en rond de plonsvijver!
De groene omgeving van de camping is ideaal om te fietsen en te wandelen.  Heb je geen fietsen bij?  Huur er dan aan de receptie van de camping.  Er zijn ook kinderfietsen, iedereen kan mee!
Voor wandelaars is er een wandelknooppuntenkaart.   Stippel zelf je wandelroute uit, met of zonder terrasje onderweg!  Breng je wandelschoenen alvast mee!


Reserveer je foorwagen!

Zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen kun je de foorwagen huren voor een weekend, midweek of week.  Bij aankomst onderteken je het contract voor de huur van de foorwagen.  De betaling van het voorschot is de bevestiging van je reservering.

Hieronder vind je een inventarislijst.  Daarop staat wat allemaal voor jou voorzien is in de foorwagen.  Keuken- en badlinnen breng je zelf mee, bedlinnen kan je zelf meebrengen of huren.

Voor de foorwagen wordt een borg gerekend van € 125.  Na vertrek wordt dit bedrag teruggestort als alles in orde blijkt na controle van de inventaris door het personeel van de camping.

Huisdieren zijn niet toegelaten in de verhuurmogelijkheden op de camping.

 
Terras aan de foorwagen met tuinmeubelen en barbecue!  Laat je vakantie maar beginnen!
Plaats genoeg!

Verhuurmogelijkheden praktisch.
Tarieven foorwagen.
Inventaris foorwagen.
Contract huur foorwagen.

Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.


Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje