Toffe groepsuitstap!

Kom je voor een dagje uit naar De Lilse Bergen, kan je als dagrecreant kiezen uit vele sportieve activiteiten: zwemmen in de zwemvijver, volleybal op het strand, waterfietsen, ...  Een aantal mogelijkheden zijn voorbehouden voor groepen, zoals een touwenparcours of de klimmuurGroepsreserveringen worden verzorgd door onze dienst Sport en Animatie.


Goed gevulde groepsuitstap!

Zoek niet langer naar een ideale plaats voor een groepsuitstap voor scholen, bedrijven, vrienden of families!  Kom gewoon naar De Lilse Bergen!  Voor iedere groep is er een uitgebreid pakket aan activiteiten waaruit je kan kiezen!
Niet alleen sportieve activiteiten, zoals een touwenparcours, zitten in het gamma voor een groepsuitstap, ook bosspelen of attracties, al dan niet begeleide wandelingen of fietstochten, een fotozoektocht met of zonder opdrachten voor de groep, vlottenbouw, een trophy, ...  Voor elke groep kan een dag op maat verzorgd worden!
 
Maak tijdens je groepsuitstap zelf een vlot!  Teamwork is nodig en vertrouwen in je groep zeker ook!  Blijft het vlot drijven?
Vlot het?

Als je een groepsuitstap reserveert voor je bedrijf, je school of jeugdvereniging, kan een trophy georganiseerd worden.  Welke groep brengt alle opdrachten tot een goed einde?
Niets aanraken!
 

Groepsuitstap op maat!

Allerhande groepsreserveringen komen bij ons terecht!  Kom je met de jeugdbeweging?  Wil je een familiereünie?  Organiseer je een groepsuitstap met je sportdienst in kader van een sportweek?  Moet je jeugddienst een toffe groepsuitstap regelen voor de grabbelpas?  Komt je personeel voor een teambuilding?  Elke groepsuitstap is voor ons een uitdaging om er een geslaagde dag van te maken voor heel de groep!
Wil je de groepsuitstap kaderen in een Indianen- of Piratenthema, laat het zeker weten, we passen het programma voor uw groep volledig aan!  Heb je andere vragen voor je groepsuitstap?  Geef het zeker door en we doen al het mogelijke!

Reservering groepsuitstap.

Een geslaagde groepsuitstap vol activiteiten, vraagt om een degelijke voorbereiding en planning!  Daarom vragen we groepsreserveringen tijdig door te geven.  Dat geeft ons de gelegenheid om alles tot in de puntjes voor te bereiden!

De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen activiteiten.  Voor elke beurs zijn er programma's om de groepsuitstap onvergetelijk te maken!

Vraag je informatie aan en stel met de dienst Sport en Animatie een ideale groepsuitstap samen op jouw maat!

 
Het laag touwenparcours is onder meer voor groepsreserveringen voor scholen een toffe activiteit!  Voor de groteren is een junior of hoog touwenparcours een mega uitdaging tijdens de groepsuitstap!
Doorloop het parcours!

Tarieven recreatie.
Openingsuren recreatie.
Aanvraag informatie groepen.
Aanvraag informatie algemeen.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje