Sportieve vakantie op de camping!

Je kan komen kamperen om uit te rusten, maar als je kiest voor meer actie, vind je op onze camping alles voor een sportieve vakantie!Kampeervakantie vol actie!

Ben je sportief en sla je graag een balletje?  Nodig dan je buurman uit voor een partijtje tennis.  De tennisterreinen zijn gelegen op de camping, vlakbij het multisportterrein.

Of daag je vrienden uit voor een match voetbal of basketbal.  Ga eens kijken op de sportterreinen op de camping!  Misschien staat je sportploeg je al op te wachten!  Maak er een sportieve match van!

Verspreid op de camping kunnen sportieve kinderen ook hun tafeltennis oefenen.  Aan verschillende sanitaire gebouwen staan tafels, ook aan de sportterreinen.  Als er een wedstrijdje gespeeld wordt, komt er zeker publiek van de camping supporteren!  Wie wint?

 
Basket of voetbal met je vrienden?  Op de sportterreinen van de camping vind je alles voor een sportieve namiddag!
Scoren!

Sportievelingen, breng je skateboard mee en oefen alle trucs op het skatepark aan de sporttereinen op onze camping!
Skatepark voor sportieve durvers!
 

Rustig of gedurfd, petanque of skatepark.

Sta je open voor een gedurfde sportieve uitdaging?  Breng je skateboard mee en neem alle hindernissen op het skatepark op de camping!  Met vallen en opstaan leer je alle trucs!

Liever een sportieve, maar rustige ontspanning, met tijd voor een babbel?  Neem je set met petanqueballen en kies één van de 5 velden op de camping.  's Avonds hoef je niet te stoppen wanneer het donker wordt, de velden voor petanque zijn verlicht.  En als het regent?  Geen nood, twee van de velden voor petanque op onze camping zijn overdekt.  Vóór de winnaar bekend is, waan je je in het zuiden van Frankrijk!Sportieve animatie op de camping!

Bij het begin van je vakantie op onze camping krijg je de animatiebrochure mee.  Er staat zeker een sportieve activiteit in voor jou!

Wil je meedoen aan het tafeltennistornooi?  Of ga je voor een match streetsoccer?  Eén keer in de week heb je zelfs kans om kennis te maken met het hoog of laag touwenparcours!  Of misschien wil je klimmen op de klimmuur?  Kies je sportieve activiteit maar uit!

In de animatiebrochure staat telkens waar wordt afgesproken: aan de sportterreinen op de camping, op het strand van de zwemvijver, ...  Onze dienst Sport en Animatie zorgt dat je je goed kan uitleven tijdens het sporten!

 
Ben je sportief aangelegd en durf je wel iets?  In de animatiebrochure staat wanneer we onze kampeerders begeleiden op een touwenparcours!
Sportieve hoogtes!

Vele sportieve kampeerders vinden hun weg naar onze camping!  Dat heeft zeker ook te maken met de groene omgeving die ideaal is voor een stevige fietstocht!
Camping voor fietsers!
 

Fietsen en wandelen.

Op onze camping zijn tal van voorzieningen voor een sportieve vakantie, maar ook de groene omgeving nodigt uit tot actie!

Heb je je fietsen bij?  Stippel een fietsroute uit op maat en geniet van de natuur van de Antwerpse Kempen!  Je zal heel wat kilometers in je sportieve benen hebben en dan nog kan je nieuwe fietsroutes ontdekken!  Aan de receptie van de camping kan je fietsen huren.  Er zijn ook kinderfietsen!

De bosrijke omgeving van de camping is een droom voor wandelaars!  Trek je wandelschoenen aan en je bent vertrokken!  Wil je wat tempo?  Joggen mag ook!


Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje