Durvers kunnen "den boom in"!

Wie durft hoog of heel hoog, een volledig parcours afleggen?  Dan is het junior of hoog touwenparcours zeker een uitdaging voor jou!  Blijf je liever dicht bij de grond?  Kies dan voor het laag touwenparcours!  Voor alle leeftijden is er een spannende omloop uitgetekend tussen de bomen!  Een touwenparcours is enkel voor groepen, mits reservering.  Verblijf je op de camping, dan kan je je individueel inschrijven voor een touwenparcours, als deze sportieve activiteit in de animatiebrochure van de camping aangeboden wordt.Laag, junior en hoog touwenparcours!

Op De Lilse Bergen zijn er verschillende touwenparcours: hoog, junior en laag.  Zo kunnen groepen van alle leeftijden hun touwenparcours kiezen en volop genieten van een toffe groepsuitstap!

Kies je voor adrenalinekicks?  Klim dan tot 7 meter hoog en waag je op het hoog touwenparcours!  De combinatie met de deathride op het einde is mogelijk!  Een echte uitdaging!

Bij het junior touwenparcours word je uitgedaagd om 14 hindernissen te overwinnen op 4 meter hoogte!  Op het einde zoef je met de kabelbaan naar de vaste grond!  Spannend!

Speelt het hoogtevrees je parten?  Op het laag touwenparcours beweeg je zeker evenveel als op het junior en hoog touwenparcours, alleen blijf je vlak bij de grond!  Van een deathride op het einde is er natuurlijk geen sprake!

 
Sportieve groepen kunnen zich uitleven op een touwenparcours!  Groepen reserveren op voorhand en genieten van een spannende dag!
Hoog in de bomen!

Als je zo hoog boven de grond zit, moet alles veilig verlopen!  Onze begeleiders zullen ervoor zorgen dat je groep weer veilig op de grond belandt na het doorlopen van een touwenparcours!
Hoog, maar veilig!
 


Veiligheid boven alles!

Volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar kunnen het hoog touwenparcours veilig doorlopen!  Bij het hoog touwenparcours beveiligen de deelnemers elkaar!  Voor een aantal hindernissen is teamwork noodzakelijk om ze met succes af te ronden!

Ben je 10 jaar, dan kan je meedoen aan het junior touwenparcours.  Voor het junior touwenparcours ben je beveiligd met een meelopende valbeveiliging.

Het laag touwenparcours is voor kinderen van 8 tot 12 jaar.  Deze versie van het hoog touwenparcours bevindt zich laag bij de grond!

Deze sportieve activiteiten worden op voorhand gereserveerd, zodat voldoende monitoren voorzien worden voor een professionele en veilige begeleiding!


Sportieve activiteiten voor groepen!

Staat er een sportdag gepland op school?  Wil je de teamspirit binnen je bedrijf nieuwe impulsen geven?  Is het tijd voor een groepsuitstap vol uitdagingen met de jeugdbeweging?

De touwenparcours op De Lilse Bergen zijn een mooie sportieve activiteit waarbij uitdagingen en teambuilding centraal staan.

Een touwenparcours is één van de vele mogelijkheden om een geslaagde dag samen te stellen voor groepen, zoals families, bedrijven, jeugdbewegingen en scholen.  Vraag info aan voor je groepsuitstap en de dienst Sport en Animatie wil graag met jou de perfecte dag ineen puzzelen!

 
Volg het touwenparcours hoog tussen de bomen!  Je groep zal je zeker aanmoedigen om dapper alle hindernissen te nemen!
Kom op, je kan het!

Tarieven recreatie.
Openingsuren recreatie.
Aanvraag informatie groepen.
Aanvraag informatie algemeen.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje