Klaar voor een sportieve dag?

De zwemvijver alleen al is goed voor een actieve dag!  Maar er zijn ook vele andere mogelijkheden voor een sportief dagje uit!


Zwemmen en watersport.

Zwemmen en duiken in de zwemvijver!  Een sportieve dag in het water!  Daarvan slaap je 's nachts goed!  Met zwemmen en spelen in de zwemvijver, geraak je veel energie kwijt!  Spreek gerust van een geslaagde sportieve dag!
Zin in één van de sportieve activiteiten op het water?  Huur dan eens een kajak of waterfiets en verken de grote vijver!  Met deze waterattracties zal je op het einde van je sportieve dag je armen en benen voelen, als je een beetje vaart hebt gemaakt!
Constant sportief en actief bezig of liever rustig aan, aan jou de keuze hoe je je dagje uit wil invullen!
 
Een sportief dagje uit, daarvoor zijn er mogelijkheden genoeg met onze zwemvijver!  Duiken en zwemmen of watersport zoals waterfietsen en kajaks, ... Kies maar uit, sportievelingen!
Duiken maar!

Op het strand aan de zwemvijver hangt een net voor volleybal gespannen!  Daag je vrienden uit voor een spannende match!  Iedereen geniet van een sportieve dag!
Volleybal op het strand!
 

Volleybal op het strand.

Ben je met je vrienden gekomen voor een sportieve dag?  Op het strand daag je je vrienden uit voor een partijtje volleybalSporten in openlucht!  De bal opslaan en zien of je tegenspelers in vorm zijn!  Of hebben ze hun "sportieve dag" niet?  Wie durft het opnemen tegen jouw ploeg?
Tijdens het hoogseizoen hangt het net voor volleybal gespannen op het strand aan de zwemvijver, speciaal voor onze bezoekers die willen genieten van een sportieve dag.  Vraag wat vrienden of ze zin hebben in een wedstrijdje volleybal!  Plezier verzekerd tijdens je dagje uit voor al wie van een beetje sport houdt!

Sportieve dag voor groepen.

Voor groepen zoals jeugdbewegingen, scholen en bedrijven, kunnen ook andere sportieve activiteiten aan de zwemvijver georganiseerd worden voor een sportief dagje uit, bijvoorbeeld waterpolo of vlottenbouw.  Hou je liever de voeten droog tijdens je dagje uit, kies dan voor een wedstrijd handbal of voetbal op het strand!
Een heel gamma aan activiteiten voor een sportieve dag, waaronder ook het touwenparcours en de klimmuur, kan opgenomen worden in een programma op jouw maat.  Je kiest zelf welke sportieve activiteiten of andere uitdagingen voor je groep worden ingepland.  Vraag je informatie hiervoor aan bij de dienst Sport en Animatie, ze puzzelen graag mee aan een perfecte sportieve dag voor jouw groep!
 
Voor een sportieve dag voor groepen is vlottenbouw een prima activiteit om teamwork aan te moedigen.  Eerst een vlot bouwen, het sporten komt achteraf: peddelen maar!
Vlot op het vlot!

Tarieven recreatie.
Openingsuren recreatie.
Aanvraag informatie groepen.
Aanvraag informatie algemeen.
Plattegrond.


Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje