Een boomhut, spannend voor het hele gezin!

Heb je zin om je kinderen te trakteren op een korte, maar unieke kampeervakantie?  Dan is kamperen in de boomhut een echte aanrader!  De boomhut op onze camping kijkt uit over de uitgestrekte vijver.  Op het terrasje geniet je van het prachtige zicht terwijl de kinderen zich uitleven in de reuzegrote speeltuin of zwemvijver!  Na je vakantie op onze camping, zullen de kinderen er nog lang over spreken, ... en willen terugkomen!


Boomhut, kamperen op "hoog niveau"!

De boomhut valt zeker op, het is niet moeilijk ze te vinden, kijk vooral aan de rand van de vijver!  Daar, tussen de bomen, vind je de boomhut op onze camping, een stukje boven de grond.
Hoe klein het binnen in de boomhut ook is, toch werd alles voorzien!  Er is 1 slaapplaats voor 2 personen (kamertje vol matras!) en een stapelbed.  Het keukenhoekje bij het tafeltje is uitgerust met een kookvuur, een koelkast en een koffiezet.  Kookmateriaal vind je op de planken.  Voor kasten is er geen plaats in de boomhut op onze camping, maar er werden enkele legplanken voorzien voor je kledij en ander materiaal.

 
Zo tussen de bomen kamperen in de boomhut van De Lilse Bergen, dat is een spannende vakantie voor het hele gezin!
Spannend!

Klein, maar heel gezellig!  Dat is de beste omschrijving voor de boomhut op onze camping!
Groen alom!
 

Meer dan kamperen alleen!

Als je een vakantie boekt in de boomhut op de camping, heb je ook toegang tot de dagrecreatie met zwemvijver en speeltuin!  Geniet van een frisse duik in de zwemvijver of lees een boek op een terrasje, terwijl je kinderen zich uitleven in de mega grote speeltuin in en rond de plonsvijver!
De groene omgeving van de camping is ideaal om te fietsen en te wandelen.  Heb je geen fietsen bij?  Huur er dan aan de receptie van de camping.  Er zijn ook kinderfietsen, iedereen kan mee!
Voor wandelaars is er een wandelknooppuntenkaart.   Stippel zelf je wandelroute uit, met of zonder terrasje onderweg!  Breng je wandelschoenen alvast mee!


Reserveer je boomhut!

Zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen kun je de boomhut huren voor een weekend, midweek of week.  Bij aankomst onderteken je het contract voor de huur van de boomhut.  De betaling van het voorschot is de bevestiging van je reservering.

Hieronder vind je een inventarislijst.  Daarop staat wat allemaal voor jou voorzien is in de boomhut.  Keuken- en badlinnen breng je zelf mee, bedlinnen kan je zelf meebrengen of huren.

Voor de boomhut wordt een borg gerekend van € 125.  Na vertrek wordt dit bedrag teruggestort als alles in orde blijkt na controle van de inventaris door het personeel van de camping.

Huisdieren zijn niet toegelaten in de verhuurmogelijkheden op de camping.

 
Kamperen op het hoogste niveau!  Dat doe je als je een boomhut op onze camping reserveert!  Hier kan je al oefenen met klimmen voor je naar de reuzegrote speeltuin gaat!
Rust na het spelen!

Verhuurmogelijkheden praktisch.
Tarieven boomhut.
Inventaris boomhut.
Contract huur boomhut.

Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje