Kampeerhut op de camping voor passanten!

Ben je aan het fietsen door de Antwerpse Kempen?  Of misschien doe je een tocht te voet?  Reserveer een kampeerhut op de camping, zodat je minder bagage moet meenemen voor het overnachten en het koken tijdens je reis!  In de kampeerhut op de camping heb je alles bij de hand voor een welverdiende rust na een dagje trappen of stappen!


Verblijf in de kampeerhut.

De kampeerhut is een houten gebouwtje met een stapelbed en een gewoon bed, waaronder een ander bed onderuit getrokken kan worden.  In totaal zijn er dus slaapplaatsen voor 4 personen.  Matrassen en hoofdkussens zijn voorzien in de kampeerhut.  Dekens of slaapzakken en lakens breng je zelf mee.  Verder zijn er in de kampeerhut een tafel en 4 stoelen en een kookblok met kookvuur en koelkast.  Het kookmateriaal kan je bij de receptie van de camping huren.  Er is wel elektriciteit voorzien, maar geen wateraansluiting.  Daarvoor ga je naar de sanitaire gebouwen.  Op onze camping staan 5 kampeerhutten.

 
Aan elke kampeerhut staat een picknickbank en is er plaats voor je fietsen.  Stippel je volgende fietsroute alvast uit!
Een volgende fietsroute uitstippelen!

Afspraak voor vertrek aan de kampeerhut!
Fietsen in de stalling!
 


Camping en nog véél meer!

Als je een vakantie boekt in een kampeerhut op onze camping, heb je ook toegang tot de dagrecreatie met zwemvijver en speeltuin!  Geniet van een frisse duik in de zwemvijver of lees een boek op een terrasje, terwijl je kinderen zich uitleven in de mega grote speeltuin in en rond de plonsvijver!

De groene omgeving van onze camping is ideaal om te fietsen en te wandelen.  Heb je geen fietsen bij?  Huur er dan aan de receptie van de camping.  Er zijn ook kinderfietsen, iedereen kan mee.  Afspraak voor vertrek aan de kampeerhut!

Voor wandelaars is er een wandelknooppuntenkaart.   Stippel zelf je wandelroute uit, met of zonder terrasje onderweg!  Breng je wandelschoenen alvast mee!


Reserveer je kampeerhut.

Als je een hele toer gepland hebt om te fietsen of wandelen, kan je op voorhand een kampeerhut reserveren.  Op onze camping is er meestal nog wel plaats voor een tent, maar misschien wil je na een dagje inspanning genieten van een beetje meer comfort en welverdiende ontspanning!  Buiten de kampeerhut staat een picknickbank, ideaal om bij een drankje het vervolg van je tocht te overlopen!

De kampeerhut kan gehuurd worden voor maximum 3 overnachtingen.  Keuken-, bed- en badlinnen breng je zelf mee.  Matrassen en hoofdkussens liggen op de bedden.

Voor de toegangskaart en de sleutel van de kampeerhut wordt een borg gerekend van € 25.  Bij vertrek wordt dit bedrag terugbetaald als alles in orde blijkt na controle van de inventaris door het personeel van de camping.

Huisdieren zijn niet toegelaten in de verhuurmogelijkheden op de camping.

 
Als je een hele toer gepland hebt om te fietsen of wandelen, kan je op voorhand een kampeerhut reserveren.
Klaar om te vertrekken!

Tarieven kampeerhut.
Inventaris kampeerhut.

Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje