Ugh!  Toffe tipi op de camping!

De tipi's op de camping zijn geen minitentjes, maar wel stoere, stevige, ruime indianententen!  Deze vakantie op de camping is spannend voor de kinderen, ontspannend voor de ouders!


Primitief kamperen in een tipi?  Nee, hoor!


Geen buffelvelletje op de grond, maar kamperen met meer dan het nodige comfort op een 4-sterren camping!  In de tipi zijn 2 zetelbedden voorzien voor 1 persoon en 1 zetelbed voor 2 personen.  Het keukenblok in de tipi is uitgerust met een kookvuur, een koelkast en een koffiezet.  Kookmateriaal vind je in de kasten.

De tipi's op onze camping staan op een veldje met een eenvoudige houten afspanning errond.  Zo hebben de kleine roodhuiden alle ruimte om de wildste indianenverhalen te laten opleven!  Tegenover elke tipi werd een schaduwzeil gehangen.  Op deze gezellige beschutte plaats op de camping zit je heerlijk voor het ontbijt.  Tijd voor rust?  Geniet dan van een dutje in de hangmat tijdens je vakantie!

 
Midden in het groen, omgeven door een eenvoudige omheining, staan de tipi's die je kan huren op onze camping!
Avontuurlijke tipi!

Deze jonge roodhuiden hebben goed geslapen in de tipi op de camping en zijn klaar om stevig te ravotten in onze mega grote speeltuin!
Op naar de speeltuin!
 


Meer dan kamperen alleen!

Als je een vakantie boekt in een tipi op onze camping, heb je ook toegang tot de dagrecreatie met zwemvijver en speeltuin!  Geniet van een frisse duik in de zwemvijver of lees een boek op een terrasje, terwijl je indianen zich uitleven in de mega grote speeltuin in en rond de plonsvijver!

De groene omgeving van de camping is ideaal om te fietsen en te wandelen.  Heb je geen fietsen bij?  Huur er dan aan de receptie van de camping.  Er zijn ook kinderfietsen, iedereen kan mee!

Voor wandelaars is er een wandelknooppuntenkaart.   Stippel zelf je wandelroute uit, met of zonder terrasje onderweg!  Breng je wandelschoenen alvast mee!

Als je een tipi reserveert op onze camping, krijg je er een vakantie vol plezier bij!


Reserveer je tipi!

Zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen kun je een tipi huren op de camping voor een weekend, midweek of week.  Bij aankomst onderteken je het contract voor de huur van de tipi.  De betaling van het voorschot is de bevestiging van je reservering.

Hieronder vind je een inventarislijst.  Daarop staat wat allemaal voor jou voorzien is in de tipi.  Keuken- en badlinnen breng je zelf mee, bedlinnen kan je zelf meebrengen of huren.

Voor de tipi wordt een borg gerekend van € 125.  Na vertrek wordt dit bedrag teruggestort als alles in orde blijkt na controle van de inventaris door het personeel van de camping.

Huisdieren zijn niet toegelaten in de verhuurmogelijkheden op de camping.

 
Het is heerlijk vertoeven buiten!  Tijd voor een lekker ontbijt of een gezellige barbecue aan de tipi op onze camping!
Gezellig keuvelen!

Verhuurmogelijkheden praktisch.
Tarieven tipi.
Inventaris tipi.
Contract huur tipi.

Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje