Comfortabel kamperen in een stacaravan!

Je komt aangereden op de camping, laadt je bagage uit en je vakantie begint!  Je zal zien, alles is voorhanden om je vakantie op een comfortabele manier door te brengen!


Ruime stacaravan.

De ruimte in de stacaravans op onze camping is optimaal benut.  Binnenkomen doe je al direct in de zonnige en gezellige zithoek van de stacaravan.  Verder heb je nog een eetkamertafel met zitplaatsen, een volledig ingerichte keuken met microgolfoven, drie slaapkamers met in totaal bedden voor 6 personen, een badkamer met douche en een aparte WC.
Wil je even buiten zitten aan je stacaravan?  De tuinmeubelen staan klaar op je terras, de parasol zorgt voor schaduw!  Voor een middagdutje is de hangmat bij de stacaravan ideaal!  En 's avonds, ... dan steek je de barbecue aan!

 
Als je een stacaravan huurt op onze camping, ben je zeker van een zorgeloze vakantie!

Auto uitgeladen en alles op zijn plaats in de stacaravan?  Dan is het tijd om de reuzegrote speeltuin te ontdekken!  Neem zeker ook een frisse duik in de zwemvijver!
Heen en weer!
 

Meer dan kamperen alleen!

Als je een vakantie in een stacaravan boekt op onze camping, heb je ook toegang tot de dagrecreatie met zwemvijver en speeltuin!  Geniet van een frisse duik in de zwemvijver of lees een boek op een terrasje, terwijl je kinderen zich uitleven in de mega grote speeltuin in en rond de plonsvijver!
De groene omgeving van de camping is ideaal om te fietsen en te wandelen.  Heb je geen fietsen bij?  Huur er dan aan de receptie van de camping.  Er zijn ook kinderfietsen, iedereen kan mee!  Voor wandelaars is er een wandelknooppuntenkaart.   Stippel zelf je wandelroute uit, met of zonder terrasje onderweg!  Breng je wandelschoenen alvast mee!


Reserveer je stacaravan!

In het laagseizoen kun je een stacaravan huren voor een weekend, midweek of week.  In het hoogseizoen enkel per week (vrijdag - vrijdag).

De stacaravans zijn uitgerust voor 6 personen.  Bij aankomst onderteken je het contract voor de huur van de stacaravan.  De betaling van het voorschot is de bevestiging van je reservering.
Hieronder vind je een inventarislijst.  Daarop staat wat allemaal voor jou voorzien is in de stacaravan.  Keuken- en badlinnen breng je zelf mee, bedlinnen kan je zelf meebrengen of huren.
Voor de stacaravan wordt een borg gerekend van € 125.  Na vertrek wordt dit bedrag teruggestort als alles in orde blijkt na controle van de inventaris door het personeel van de camping.
Huisdieren zijn niet toegelaten in de verhuurmogelijkheden op de camping.

 
Genieten aan je stacaravan!  Dat is pas vakantie!  Heerlijk ontspannen, lekker nietsdoen!
Lekker rustig!

Verhuurmogelijkheden praktisch.
Foto's interieur stacaravan 6 personen.
Tarieven stacaravan.
Inventaris stacaravan 6 personen.
Contract huur stacaravan.

Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje