Kies je kampeerplaats!

Kom je kamperen voor een weekend?  Een week?  Iets langer?  Op onze 4-sterren camping kies je de ideale kampeerplaats voor je tent of caravan en laat je je deugddoende vakantie snel beginnen!


Ruime kampeerplaatsen op de camping!

De camping is gelegen tussen de bomen.  Alle kampeerplaatsen zijn 100m² en hebben elektriciteitsaansluiting (10A).  De kampeerplaatsen zijn allemaal vlakbij een sanitair gebouw gelegen.

Om op de camping een open gevoel te behouden, vragen we de auto's niet te parkeren op de kampeerplaatsen, maar wel langs de toegangsweg.  Voor alle kampeerplaatsen is een eigen parkeerplaats voorzien, vlakbij de kampeerplaats en binnen het domein.

 
De toeristische plaatsen op onze camping zijn zeer ruim!  Zet snel je tent of caravan op de kampeerplaats en je vakantie kan beginnen!
Ruime plaatsen!

Een vakantie op camping De Lilse Bergen is meer dan kamperen alleen!  Je kinderen zullen snel de reuzegrote speeltuin en de plonsvijver ontdekken!
Dobberen op de plonsvijver!
 

Camping met zwemvijver en speeltuin.

Als je een kampeerplaats boekt op onze 4-sterren camping, heb je ook toegang tot de dagrecreatie met uitgestrekte zwemvijver en reuzegrote speeltuin!  De recreatie is gelegen op een paar minuten wandelen van de kampeerplaatsen.

Geniet van een frisse duik in de zwemvijver of lees een boek op een terrasje, terwijl je kinderen zich uitleven in de mega grote speeltuin in en rond de plonsvijver!  Ook aan uw peuters en kleuters werd gedacht!  Ze kunnen zich amuseren in de peuterspeeltuin met speeltuigen op hun maat!


Camping in het groen!

De groene omgeving van de camping is ideaal om te fietsen en te wandelen.  Op je kampeerplaats plan je een mooie fietsroute en dan trek je er op uit!

Heb je geen eigen fietsen bij?  Huur dan fietsen aan de receptie van de camping.  Er zijn ook kinderfietsen, iedereen kan mee!

Ook wandelaars genieten van de buitenlucht.  Met de wandelknooppuntenkaart stippel je een wandelroute uit en kan je zelfs zorgen dat je langs een terrasje komt onderweg!  Breng je wandelschoenen alvast mee!

 
Onze camping ligt in de Antwerpse Kempen.  Stippel je fietsroute uit en doe een tochtje in de groene omgeving!
De fietsen staan klaar!

Tarieven toeristische plaats.
Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje