Waterpret en watersport op de vijver!


Een waterfiets ... trappen maar!

Is het waterpret of is het watersport, die waterattracties op de vijver?  Allebei, als je een waterfiets huurt!

Een deel van de vijver is een afgebakende zone voor de waterattracties.  Maak met je vrienden een toertje met een waterfiets over het water.  Als je nog te klein bent om alleen te gaan, gaan mama en papa graag met je mee de vijver op met een waterfiets!  Aan de verhuurdienst voor de waterattracties zijn er reddingsvesten ter beschikking.  Zo kan je veilig aan watersport doen!

Je kan met maximum 4 personen over de vijver trappen met een waterfiets.

 
Waterfietsen zijn de populairste waterattracties!  Kinderen en volwassenen trappen samen de vijver rond!  En met al dat trappen, lijkt het wel een echte watersport!
Zomerse inspanning!

Rollen met wielen over de vijver!  De waterwielen huur je bij de verhuurdienst van de waterattracties.  Watersport kan ook tof zijn!
Rollen over de vijver!
 

Rollende waterattracties op de vijver!

Originele waterattractie: met waterwielen op de vijver!  Trap zo hard je kan, des te sneller rollen de waterwielen over de vijver!  De zone voor waterattracties is groot genoeg om een mooie trap-trip te maken!  Smeer de benen in voor een beetje watersport!

Ook voor wie met de waterwielen op de vijver wil, liggen er voor je veiligheid reddingsvesten ter beschikking aan de verhuurdienst van de waterattracties.

De waterwielen zijn voor 2 personen.  Kies snel een sterke partner uit om samen de vijver over te steken!


Peddel erop los op de vijver!

Bij één van de waterattracties laat je niet je benen werken, maar worden je armen ingezet!  Om de kajak over de vijver te krijgen, mag je je armspieren alvast opspannen!

Neem plaats in de kajak, peddels in de aanslag en vind het ritme om zo heerlijk door het water van de vijver te snijden!

Aan de verhuurdienst van de waterattracties krijg je een reddingsvest ter beschikking.  Bij het huren van een kajak is het dragen van een reddingsvest verplicht.  Zo kan je je veilig amuseren bij deze watersport!  Niet kantelen!

Bij de verhuurdienst van de waterattracties kan je kiezen voor een kajak voor 1 of voor 2 personen.  En dan hup, de vijver op!

 
Een groot deel van de vijver is een zone voor watersport.  Plaats genoeg voor de waterattracties!  Verken de vijver met de waterfietsen, kajaks of waterwielen.
Test je armslag!

Openingsuren recreatie.
Tarieven recreatie.
Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie groepen.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje