Mega speeltuin: hier, daar en overal!


Reuzespeeltuin voor groot en klein!

Je kinderen komen ogen en tijd tekort in onze mega grote speeltuin!  Je vindt de avontuurlijke speeltuigen verspreid in en rond de plonsvijver.

Kleine en grote rakkers gaan op het strand de uitdaging aan om de top van de klimnetten en klimtorens te bereiken!  Maar ook schommelbanden zorgen voor plezier in de speeltuin!  En wat dacht je van de kabelbaan?

Een mega grote speeltuin met zoveel te ontdekken ...

 
Klimtorens en schommels, hangbruggen en klauternetten, je vind alles in de reuzegrote speeltuin!
Op en neer en heen en weer ...

Er is een piratenboot gestrand in de speeltuin van De Lilse Bergen!  Alle hens aan dek om de boot weer in de plonsvijver te krijgen!  Zou het lukken?
Alle hens aan dek!
 

Speeltuin in de plonsvijver ...

Via de lange hangbruggen in de speeltuin ga je naar de glijbanen en spetter je in de plonsvijver!  Je kan ook het vlot nemen!  Het zal moeilijk zijn een "droge" voet aan wal te zetten!  Wie weet val je wel helemaal in het ondiepe water!

Maar als je zo niet nat wordt, dan wel door de sproeiers of de omvallende wateremmers!  De piratenboot in de speeltuin, aan de oever van de plonsvijver, wacht op een sterke bemanning!  Schep water uit de plonsvijver om het dek te schrobben!

Kinderen krijgen niet genoeg van de avontuurlijke speeltuin!


... en rond de plonsvijver!

Niet alleen ín de plonsvijver, maar ook errond wacht onze avontuurlijke reuzegrote speeltuin om ontdekt te worden!

De stoere gasten gaan voor de hoge klimtorens en hangbruggen!  Voor onze allerkleinste vriendjes is in de speeltuin een peuterzone ingericht op hun maat met speeltuigen in vrolijke kleurtjes!  Dit speciale plekje voor peuters en kleuters is gelegen aan een afgebakend stukje van de plonsvijver waar ook peuters en kleuters kunnen pootje baden.  Zo is onze speeltuin nog veiliger voor de kindjes, nog geruststellender voor de ouders!

Ben je benieuwd wat er te zien is in het Eekhoorntjesdorp?  Ga dan snel naar de overkant van de plonsvijver, naar het omheinde stukje speeltuin met verschillende fietsjes en steps, voor groot en klein.  Met de houten draak en hoge torens kan je ook in deze speeltuin je klim- en klauterkunsten laten zien!

Je geniet met je gezin of vrienden van een avontuurlijk dagje uit in de speeltuin!

 
Klimmen en klauteren, hoger en hoger!  De vele klimnetten en klimtorens in onze mega grote speeltuin dagen alle kinderen uit!  Wie haalt de top?
Klimmen naar de top!

Op de waterspeelplaats in onze speeltuin pomp je het water op uit de plonsvijver en laat je het via de gootjes naar beneden lopen!  Je vrienden houden het water op tijd tegen met de sluizen, zodat ze verder kunnen boetseren met modder op hun werktafel!  Of hebben ze het water juist nodig om de tafel vrij te maken?  Grote en kleine kinderen werken samen, kies je plekje maar uit, plaats genoeg in dit stukje speeltuin!

Openingsuren recreatie.
Tarieven recreatie.
Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie groepen.
Plattegrond.

Tip: Is een dagje uit te kort?  Reserveer dan zeker een plekje op onze camping !

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje