Lekkerstappen wandeling Onderox Magazine.

Horeca De Lilse Bergen

Van 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022 vertrekt een Lekkerstappen-wandeling van 9,3 km aan het Strandgebouw van De Lilse Bergen.  

Voor en na de wandeling kan je je in het Strandgebouw laten verwennen met heel wat lekkers!

Voor een heerlijke wandeling neem je misschien graag je hond mee.  Na de wandeling mogen deze vrienden uitrusten in de auto.  Op het domein zijn geen honden toegelaten.

Route

Lekkerstappen heeft verschillende tochten uitgestippeld.  Bij alle vertrekpunten is de wandelgids te verkrijgen.  U kan de routebeschrijvingen ook downloaden van de website www.lekkerstappen.be.

De wandeling die vertrekt aan het Strandgebouw van De Lilse Bergen, vindt u hier.

Deelname

Tijdens de tocht zet je 4 foto's in de juiste volgorde en beantwoord je 3 vragen.

Wil je kans maken op een waardebon van één van de deelnemende zaken of een K-doos ter waarde van 25 euro? Schuif dan bij het vertrekpunt aan voor wat lekkers (vergeet niet om vooraf te reserveren).  Als je voor minstens € 5 consumeert, kan je al deelnemen aan de wedstrijden. Je ontvangt een stempel op je stempelkaart én een unieke code waarmee je op de website www.lekkerstappen.be kan deelnemen aan de wedstrijden.

Met vijf stempels is de kaart vol en maak je kans op één van de hoofdprijzen, zoals een K-doos van 100 euro, een reischeque ter waarde van 200 euro en heel wat ontspannende hotelarrangementen. Daarna begin je gewoon aan je volgende spaarkaart.

Horeca De Lilse Bergen heet je van harte welkom!


De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje