Flashback Festival op De Lilse Bergen!

Wanneer?

Op zaterdag 15 september 2018 wordt De Lilse Bergen weer omgetoverd tot een uitgaansparadijs voor de jeugd met het Flashback Festival!

Bereikbaarheid.

De Lilse Bergen blijft bereikbaar, maar je moet rekening houden met omleidingen.  De Strandweg zal gedeeltelijk afgesloten worden.  Voor vertrek vanaf de camping, word je omgeleid langs het Konijnenpad.  Alles zal ongetwijfeld goed aangegeven worden door de organisatie.  Voor onze jaarkampeerders: houd je toegangspas voor de slagbomen bij de hand.  Op vertoon van deze badge, geraak je vlot tot aan de camping!


Camping en dagrecreatie.

De organisatie heeft geen festivalcamping voorzien.  De camping De Lilse Bergen zal op 15 september gesloten zijn en boekt ook geen festivalgangers.  Regel alvast je vervoer terug naar huis!

Tijdens het weekend van Flashback Festival blijft de dagrecreatie geopend.


Toegang Flashback Festival.

Wil je toegangskaarten, surf dan naar de website van Flashback Festival.  Aan de receptie van De Lilse Bergen worden geen kaarten in voorverkoop voorzien.

Parking.

Uit ervaring weten we dat de parkeergelegenheid tijdens festivals  beperkt is.  Parking 6 tegenover de inkom van de camping, wordt opnieuw gebruikt voor VIP's van het festival en is niet beschikbaar voor kampeerders.  Daarom vragen we je je tweede wagen thuis te laten.

Voorverkoop Flashback: www.flashback.bassevents.be/.

De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje