Surprise: Sunrise!

Wanneer?

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020 wordt De Lilse Bergen weer omgetoverd tot een uitgaansparadijs voor de jeugd met het Sunrise Festival!

Bereikbaarheid.

De Lilse Bergen blijft bereikbaar, maar je moet rekening houden met omleidingen.  Alles zal ongetwijfeld goed aangegeven worden door de organisatie.  Voor kampeerders: houd je toegangspas voor de slagbomen bij de hand.  Op vertoon van deze badge, geraak je vlot tot aan de camping!


Sunrise 2014!
 

Camping en dagrecreatie.

Alle festivalgangers kunnen hun tenten opslaan op de festivalcamping.  De Lilse Bergen boekt geen festivalgangers.

Alle jaarkampeerders van De Lilse Bergen die 's avonds terug de camping op willen om te overnachten, moeten de dag zelf aan de receptie, tijdens de openingsuren, een polsbandje komen halen.  Deze bandjes worden niet meegegeven, maar aan de receptie rond de pols gedaan.  Enkel mensen geregistreerd op de klantenfiche, kunnen een dergelijk bandje verkrijgen.  De security zorgt er zo voor dat ongenode gasten de camping niet kunnen betreden langs de inkom.

!!! ZONDER BANDJE: GEEN TOEGANG TOT DE CAMPING !!!


Omdat een groot deel van het strand ingenomen zal worden door het Sunrise Festival, zal de dagrecreatie gesloten zijn op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020.  Kampeerders zullen wel nog toegang hebben tot het Klein Strand en de speeltuin.

Toegang Sunrise.

Van op de camping, kan je niet naar het Sunrise Festival.  De camping zal worden afgesloten van het evenement.  Ook via de Strandweg (helemaal afgesloten!) kan je evenmin naar de inkom van Sunrise.  Je volgt de omleiding om je naar de inkom van het festival te begeven.

Wil je toegangskaarten, surf dan naar de website van Sunrise Festival.  Aan de receptie worden geen kaarten in voorverkoop voorzien.

Parking.

Uit ervaring weten we dat de parkeergelegenheid tijdens Sunrise beperkt is.  Parking 6 tegenover de inkom van de camping, wordt opnieuw gebruikt voor VIP's van het festival en is niet beschikbaar voor kampeerders.  Daarom vragen we je je tweede wagen thuis te laten.  De jeugd die naar Sunrise gaat, moet uiteraard de wagen parkeren op de voorziene parkings voor het festival.

Voorverkoop Sunrise en reservering festivalcamping: www.sunrisefestival.be.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje